Osoby z diagnozą onkologiczną i ich bliskich zapraszamy na kolejny turnus terapeutyczno-rekreacyjny do Łeby, w terminie 19.09.2019 – 27.09.2019 do zaprzyjaźnionego Hotelu Wodnik***

W programie: warsztaty terapii simontonowskiej, treningi relaksacyjne, ćwiczenia oddechowe, ćwiczenia uważności, śmiechoterapia (z przerwami na posiłki i sen:). Będziemy uczyć się, jak radzić sobie ze stresem i podnosić poziom sił witalnych; jak skuteczniej komunikować się z bliźnimi, myśleć zdrowo i doświadczać jak najwięcej emocji, sprzyjających dobremu samopoczuciu.
Długie spacery pięknymi białymi plażami i krajoznawcze wyprawy (Słowiński Park Narodowy z ruchomymi wydmami) będą codziennym dopełnieniem programu terapeutycznego.
Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu szwedzkiego, w porze obiadowej zupa podawana do stolika. Pokoje 1- i 2-osobowe z balkonami (www.wodnikleba.pl).
W turnusie mogą uczestniczyć osoby z całej Polski.
Informacje dostępne telefonicznie 604 255 591, 600 594 705 lub e-mail osrodekpsychoonko@gmail.com.
Zgłoszenia przyjmujemy do 19 sierpnia br.
Odpłatność w wysokości 135 zł/osoba/doba (pobyt z wyżywieniem, udział w zajęciach, materiały) należy przelać na konto Stowarzyszenia w terminie do dnia 24 sierpnia 2019 r., z dopiski em w tytule wpłaty: „darowizna na cele statutowe stowarzyszenia”.